zaterdag 8 mei 2010

pip
Bij het abonnement op de Ariadne, kreeg ik dit Pip thee servies. Ik was er heel blij mee. We gebruiken het alleen op zondag, zo blijft het hopelijk lang mooi..


Het dienblad vond ik voor 1 euro bij de Kringloop. Daar was ik ook al zo blij mee. Bij het lampenkapje (Blokker) heb ik een leuke voet gevonden bij de Kringloop, maar helaas, de voet past niet op het kapje... Misschien kan ik er nog iets op verzinnen.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Rixt, ik zag je tussen mijn volgers staan en was nieuwschierig.
  Wat een vrolijke tweeling heb je zeg! Zijn ze 1,5 jaar? Mijn zoontje is ruim 1,5 en ik heb aan hem alleen al m'n handen vol ;)
  Je huisje ziet er gezellig uit, aan de foto's te zien, ik ben je gaan volgen!
  Groetjes Freekje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Rixt, ik zag je bij Bellavien staan, dus ik ging even kijken. Is die tweeling een-eiíg? Ik ben mijn hele leven al gefascineerd door eeneiïge tweelingen. Het lijkt me ZO leuk....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Rixt,
  Het volgen van andere blogs is je al een keertje gelukt, maar misschien zonder dag te het door had?
  In ieder geval toch nog even mijn uitleg ;)
  Op elke blog waar je komt zie je ergens in de pagina het aantal volgers... daar boven staat een link VOLGEN als je deze aanklikt gaat het vanzelf.
  En de lijst met blogs gaat alsvolgt...
  Ga naar INDELING, kies GADGET TOEVOEGEN, selecteer LIJST MET BLOGS, klik op TOEVOEGEN, en nu type je het internetadres van de blog die je in de lijst wil hebben staan. bv www.freekje-thuis.blogspot.com, en vanzelf staat er Freekje-Thuis
  Zodra je het een beetje door hebt spreken veel dingen voor zich en voor je het weet zit je meer en meer uurtjes achter de pc ;)
  Succes! Groetjes Freekje

  BeantwoordenVerwijderen